Websites
Voor desktop, smartphone en tablet

Met alle nieuwe smartphones, tablets en allerlei andere nieuwe technologieën is het een onmisbaar gegeven geworden dat je website niet slechts op één apparaat bekeken zal worden. Wij realiseren en ontwerpen uw website voor de grote schermen, kleine en alles wat daar tussen in valt. Moe van spelvouten? Wij beschouwen pixels hetzelfde als woorden. Pixel perfect is het motto bij het realiseren van uw website én het overbrengen van uw boodschap bij de doelgroep.

 

Grafisch ontwerp
Voor zowel online als offline communicatie

StudioViq beschikt over de middelen en kennis om jouw idee en concept vorm te geven voor zowel online als offline communicatie. Denk bijvoorbeeld aan flyers, visitekaartjes en webontwerpen.

Staat u op het punt om een evenement te organiseren of misschien wel uw eigen bedrijf op te zetten? U bent zich er dan waarschijnlijk van bewust dat de eerste impressie bepalend is voor het publiek. Wij staan klaar om u hierin te helpen en te begeleiden naar het beste resultaat en dat is kwaliteit. Een huisstijlontwikkeling is niet alleen een mooi ontwerp, het staat synoniem voor uw uitstraling van uw beschikbare kwaliteiten.

 

Websitebeheer
Het beheren van uw website.

Na het lanceren van uw website is het belang dat u met regelmaat de website voorziet van nieuwe content. Dit zorgt namelijk voor terugkerende bezoekers. Afhankelijk van de opdracht wordt er een Content Management System (CMS) als WordPress, Drupal of Joomla gekozen. Met een CMS kunt u zonder enige technische kennis een website beheren. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit aan StudioViq over te laten. Wij houden jouw website graag up-to-date.

 

Webhosting
Domeinnaam registratie en webhosting

Laat je als jonge ondernemer niet afschrikken door alle technische aspecten (webhosting, domeinnaam, webruimtes) die komen kijken bij het starten van een onderneming. StudioViq adviseert bij het maken van technisch ingewikkelde keuzes en helpen jou om meer inzicht te krijgen in alle service mogelijkheden die StudioViq biedt.

 

Quickscan Web
Websiteanalyse van jouw huidige website

Door middel van een quickscan blaast StudioViq jouw huidige website nieuw leven in. Na een scan ontvang je een analyse waarin we alle punten behandelen en wij je een uitgebreid advies geven over hoe de verbeterpunten gerealiseerd kunnen worden.

Wij testen uw website op vier onderdelen:
1. Gebruiksvriendelijkheid
2. Uitstraling
3. Structuur
4. Google optimalisatie

Klinkt dat interessant?
Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Analyse, concept en strategie
Plan van aanpak

Elke project verdient een andere aanpak en strategie. Daarom is het van belang om alle behoeften en wensen helder te formuleren, zodat we inzicht hebben in de strategie, tijdbestek en het financiële plaatje dat voor jouw project nodig is.

 

Extra diensten
in samenwerking met ons netwerk

Het kan weleens voorkomen dat bijvoorbeeld tijdens het ontwerpproces er ineens wordt ontdekt dat er een andere expertise bij van belang kan zijn. StudioViq beschikt over een breed netwerk van diverse specialisten waarbij wij in samenwerking met hen u ook van dienst kunnen zijn. Wij kennen betrouwbare professionals in de volgende branches:
Copywriters, redacteuren en tekstschrijvers
Fotografen en filmmakers, Illustrators
Marketeers en Publicisten
Social Media experts en specialisten in het optimaliseren van zoek(machine) functies

 

Social media
wees betrokken met je doelgroep

Social Media is niet meer weg te denken uit onze dagelijkse levensstijl en ook voor bedrijven spelen Facebook, Twitter en Instagram een belangrijke rol. Social Media creëert betrokkenheid en interactie met de klant en is een laagdrempelige en makkelijke manier om in contact te komen met jouw doelgroep. Tijdens de Social Media Workshops leer je meer over het belang van de verschillende Social Media omgevingen en wordt er concreet ingegaan op de kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf. Meer weten?

Altijd sociaal

Zowel in het leven als online... door StudioViq te volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn of toe te voegen op Skype. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en blijven we gemakkelijk in contact.