StudioViq is uit nood geboren. Althans, zo voelde het voor Victor Labigar die deze onderneming in 2008 oprichtte. Creatieve breinen werken nu eenmaal anders en gelukkig wist hij zijn ideeën al snel te vertalen naar een klein webbureau dat hem de mogelijkheid gaf om van zijn hobby zijn werk te maken.

Victor Labigar haalde op het Grafisch Lyceum in Rotterdam zijn diploma als Digital Media Designer en stroomde direct door naar de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Tijdens de studie Interaction Design verdiepte hij zich in de interactie en keuzes van webbezoekers. Deze opleiding gaf hem de nodige kennis om van zijn projecten strakke en gedetailleerde websites te maken waarin commercie en interactie met de klant centraal staan.
Inmiddels is StudioViq uitgegroeid tot een professioneel webbureau dat de wensen en behoeften van klanten perfect weet te vertalen. Klik hier om te zien welke uiteenlopende projecten StudioViq op zijn naam heeft staan.

Altijd sociaal

Zowel in het leven als online... door StudioViq te volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn of toe te voegen op Skype. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en blijven we gemakkelijk in contact.