11 juni 2014

Na een lange stilte is het eindelijk zover

Na een lange stilte is het eindelijk zover… StudioViq is live!

Gewapend met een nieuw logo, huisstijl en website is StudioViq (voorheen bekend als Vludio) helemaal klaar voor de start. StudioViq is jong van geest, creatief en ervaren en richt zich voornamelijk op jonge ondernemers en Midden- en Klein Bedrijf die online gevonden willen worden. StudioViq staat bekend om de informele en laagdrempelige sfeer en heeft als doelstelling om betaalbare, kwalitatieve en innovatieve mediaprojecten te realiseren.

businesscard-studioviq2

Bij StudioViq kun je terecht voor al je on- en offline vraagstukken. Wij ontwikkelen, ontwerpen en denken mee over een juiste strategie en huisstijl. Wij bouwen websites en applicaties, kennen de laatste technieken en digitale mogelijkheden en beschouwen elk project als een klein kunstwerk dat we met liefde tot in de detail uitwerken. Naast het complete pakket – van concept naar strategie tot web ontwikkeling – zijn we ook gespecialiseerd in grafisch ontwerp.

Nieuwsgierig hoe wij jouw huidige website kunnen verbeteren? Onze Quickscans geven inzicht in alle positieve en negatieve punten en laten per punt zie hoe StudioViq jouw website aantrekkelijker kan maken.

Bekijk eens onze Projecten om te zien wat StudioViq al op zijn naam heeft staan. Ook geeft het je een goede indruk van wat zoal mogelijk is bij StudioViq.

Vergeet ons overigens niet te liken op Facebook of volg ons via @studioviq op Twitter om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Tags: ,
Geschreven door Victor Labigar