1. Kennismaking
StudioViq nodigt jou uit voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek. Alle wensen worden in kaart gebracht en al je vragen worden beantwoord. Samen werken we aan een plan om uw website zo goed mogelijk bij uw doelgroep aan te sluiten.

 

2. Debriefing / Research
StudioViq gaat aan de slag! Alle wensen en eisen voor jouw website worden op papier gezet en binnen 48 uur ontvang je een vrijblijvende offerte die bestaat uit een debriefing, een tijdsplanning en een kostenoverzicht.

 

3. Content verzamelen
Nadat wij jouw akkoord en een aanbetaling hebben ontvangen gaan we van start met het verzamelen van content, zoals beeldmateriaal en copy (teksten). U ontvangt van ons een copydoc waarin precies staat vermeld wat voor teksten op jouw website moeten komen en welke structuur en aanpak we aanhouden. Overigens is het ook mogelijk om de realisatie van webteksten en beeldmateriaal uit te besteden. StudioViq heeft een breed netwerk en werkt nauw samen met ervaren copywriters en fotografen die weten hoe je met tekst en beeld de achtergrond en visie van jouw boodschap kan versterken.

 

4. Schetsen / ontwerpen
StudioViq start met het schetsen van de website. Als alles op papier staat zullen wij ze op interactieve wijze aan jou presenteren, zodat we er direct een juist beleving aan kunnen koppelen. Zodra de schetsen naar wens zijn, begint de de realisatie van de website.

 

5. Realiseren en testen
Nu begint het echte werk! De ontwerpen worden vertaald naar een functioneel staande website en de webteksten en beeldmateriaal worden toegevoegd. Tijdens dit proces heeft u te allen tijde toegang tot een testomgeving om de voortgang te bekijken.

 

6. Get ready for the launch!
Bij de oplevering van de website biedt StudioViq jou een korte cursus aan waarin we het beheer van de website nader zullen toelichten. Staat alles op zijn plek? Dan is jouw website klaar om live te gaan en kan de promotie van start gaan.

Altijd sociaal

Zowel in het leven als online... door StudioViq te volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn of toe te voegen op Skype. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en blijven we gemakkelijk in contact.